Nyheter & blogg

Yoga Nidra är en djupavslappnande, återhämtande, stillsam och meditativ form av yoga. Du ligger ner på mattan under hela klassen med så många filtar, bolster och andra props du behöver för att kunna slappna av fullt ut. Syftet är att ta dig till ett tillstånd mellan sömn och vakenhet - ett gränsland mellan två olika medvetandetillstånd. Yoga Nidra...

Uppdatering 20 april 2022: Fr.o.m. 23/4 börjar mina lördagsklasser på Altromondo Östermalm en timme senare, kl. 10-11.15. Onsdagsklasserna på Altromondo Lidingö hålls fortsatt kl. 12-13. Välkommen att boka!

Jag är nu registrerad som RYT 500 hos Yoga Alliance, vilket betyder att jag lever upp till Yoga Alliances krav på bl.a. utbildning och undervisning för att ha denna certifiering. Du kan läsa mer om vad det innebär på Yoga Alliances hemsida här.

Jag har nu även klasser som vikarie på Yoginis & friends i Täby C. Sedan tidigare vikarierar jag även löpande på Yogayama Östermalm och Yoga & Inre Balans i Stocksund.

Förändring

09.09.2021

Ibland blir det inte som man tänkt sig (till och med rätt ofta faktiskt). Jag kommer inte att ha yogaklasser på Näsby Slott som planerat. I stället är du välkommen till mina klasser som vikarie på Yogayama Östermalm och Yoga och Inre Balans i Stocksund, och självklart till mitt retreat på Sanda gård 23-24 oktober 2021. Jag fortsätter...

Studioklasser

27.08.2021

Jag vikarierar på Yogayama Östermalm och Yoga och Inre Balans i Stocksund med början i augusti 2021.

Helgen den 23-24 oktober 2021 anordnar jag ett yogaretreat på vackra Sanda gård utanför Rimbo, en timmes bilfärd från Stockholm.

Jag är en del av teamet i Prison Yoga Scandinavia, som arbetar med evidensbaserad yoga framtagen tillsammans med ledande forskare och riktar sig mot yoga som terapeutiskt stöd och lindring vid psykisk ohälsa. Yogan kombineras med samtal, rytmik, teater och dans för att skapa samanhållning, tillit och glädje.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

för att få rabatter, erbjudanden & information från mig.