Yogaretreat Shambala Gatherings

2-4 december 2022

"Förenas med dig själv & naturen"


Varmt välkommen att rå om alla delar av dig själv under en helg i yogans tecken! Bjud in rörelse, stillhet, andning, meditation, kreativitet och medveten närvaro i ett flöde, utan krav. Skala fram alla lager av dig själv - hela vägen in till din inre, medfödda vishet. Shambala erbjuder en plats för vila och återhämtning men också glädje och gemenskap i en naturskön miljö. Här finns möjlighet att bli ett med dig själv och naturen. Kom som du är - du är välkommen oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Förhoppningen är att du ska återvända hem i balans och harmoni med dig själv och omvärlden, fylld av inspiration och livfullhet.

Shambala är ett retreatcenter och yoga-community som ligger inbäddat i de djupa skogarna i Västmanland, två timmars bilresa från Stockholm. Här råder en vision om att leva i samhörighet med naturen och ett liv dedikerat till gemenskap och yoga. Omgivningarna bjuder på fridfulla vandringsleder och ett rikt djurliv. I skogstjärnen som ligger alldeles intill guppar en bastuflotte för värmande bastubad. Vintrarna på Shambala präglas av lugn och tystnad, vilket skapar utrymme för att gå djupare inåt. Hållbarhet är viktigt på Shambala och all energi som används kommer från förnybar energi. Maten som serveras är omsorgsfullt tillagad och inspirerad av den ayurvediska hälsotraditionen. All mat är vegansk, glutenfri och näst intill helt ekologisk.

Du kan läsa mer om Shambala här. Mitt retreat har också en egen sida hos Shambala med bilder m.m. som du hittar här.

Antalet platser är begränsat. Det skapar utrymme för varje person att få full uppmärksamhet, samtidigt som det öppnar upp för ett rogivande lugn och en familjär stämning. Jag är mån om att skapa en öppen och tillåtande atmosfär där alla som deltar får vara precis som de är.

Incheckning sker kl. 15.30 på fredagen. Du har då gott om tid att landa, boa in dig och bekanta dig med omgivningarna. Kl. 16.30 samlas vi för helgens första yogaklass. Under helgen kommer vi att yoga mycket och njuta av härliga stunder tillsammans, men det kommer också finnas gott om egen tid för bastubad, skogspromenader och att bara vara. Du väljer själv vilka aktiviteter du vill delta i. Utcheckning och hemfärd sker kl. 15.00 på söndagen.

Priset för retreatet är 4 900 kr och inkluderar boende i del i dubbelrum, alla måltider, dagliga bastubad, en kvällsmeditation, två workshops & såklart massor av yoga. Betalning sker i förskott i samband med bokningen.

Till måltiderna serveras alkoholfri dryck. Ev. allergier, kostavvikelser och annat som du anser att jag behöver känna till om dig uppges vid bokningen.

Yogamattor, filtar, bolster och övriga props finns på plats.

Skicka din bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret längst ned på sidan. Om du har frågor går det bra att maila mig på info@isabellafrostbergman.com. Mina bokningsvillkor hittar du här.

Varmt välkommen!

Boka

Skicka din bokningsförfrågan här. Jag återkommer till dig så snart som möjligt.