Nyheter & blogg

...till mitt yogaretreat på Shambala i sommar. Du är välkommen själv eller med en vän eller partner. Boka din plats snart medan det fortfarande finns platser kvar!

Nu finns en ny yoga nidra för sömn för att stötta dig att känna värme & omtanke om dig själv. Du hittar den på Spotify & Soundcloud tillsammans med mina andra nidras & guidade meditationer. Det finns även en direktlänk på min hemsida här. Sov gott!

Just nu får du 1 gratis 90 min-session PT-yoga vid köp av paket om 5 sessioner! Erbjudandet gäller dig som är eller blir nyhetsbrevsprenumerant tom 18 februari 2024.

Mitt yogaretreat Bara vara på Shambala Gatherings kommer att äga rum helgen 28-30 juni 2024 i stället för i april som först planerat. All info om retreatet & hur du bokar hittar du här.

Nu finns en nyinspelad yoga nidra att lyssna på hemma i lugn & ro, helt gratis. Sätt på dig ett par hörlurar & kryp ner under en varm filt. Du behöver inte göra någonting mer än att lyssna på min röst. Du hittar nidran här. Den finns även bland mina övriga nidras & guidade meditationer på min hemsida här....

Till årsskiftet förväntas jag bli klar med min utbildning i Traumaanpassad Yoga (TAY300) för Josefin Wikström. Jag specialiserar mig inom yoga vid ADHD, psykiskt trauma och vanlig samsjuklighet och ser fram emot att arbeta med detta - både som stöd till dig som behöver det och i förebyggande syfte för ett bättre samhälle.

Vi befinner oss i en våldsvåg i Sverige. Behovet av stöd till människor i utsatta situationer & förebyggande arbete för samhällsförändring är stort. Jag är en del av teamet i Prison Yoga Scandinavia som arbetar med detta genom evidensbaserade, traumaanpassade kroppsbaserade metoder. Om du vill veta mer är du välkommen att besöka ...

Nu kan du yoga med mig varje vecka via Zoom genom yogastudion Yoga och Inre Balans i Stocksund. Perfekt för dig som bor utanför Stockholm eller av annan anledning inte kan eller vill delta på plats.

Du som får friskvårdsbidrag genom Epassi kan nu använda det för att boka PT-yoga hos mig. Kontakta mig för bokning via mitt bokningsformulär för att hitta ett upplägg och en tid som passar dig. Du betalar sedan enkelt i Epassis mobilapp och visar kvittot för mig när du kommer till klassen.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

för att få rabatter, erbjudanden & information från mig.