Nyheter & blogg

Helgen 17-19 november 2023 anordnar jag höstens yogaretreat på underbara och omtyckta Shambala Gatherings i Västmanland. Mer info kommer inom kort, både här på hemsidan och i mitt nyhetsbrev.

Nu kan du yoga med mig varje vecka via Zoom genom yogastudion Yoga och Inre Balans i Stocksund. Perfekt för dig som bor utanför Stockholm eller av annan anledning inte kan eller vill delta på plats.

Du som får friskvårdsbidrag genom Epassi kan nu använda det för att boka PT-yoga hos mig. Kontakta mig för bokning via mitt bokningsformulär för att hitta ett upplägg och en tid som passar dig. Du betalar sedan enkelt i Epassis mobilapp och visar kvittot för mig när du kommer till klassen.

Söndagen den 2 oktober 2022 kl. 18.30-21.30 har jag workshopen "Kom hem till dig själv - En kväll i medveten närvaro" på Altromondo Lidingö. Det blir en kväll fylld av mjuka rörelser, andningsövningar & meditation (hathayoga), djup avslappning i yogisk sömn (yoga nidra) & tid för reflektion (tillsammans i grupp eller enskilt). Workshopen kostar 550...

Nu finns en nyinspelad yoga nidra för återhämtning under dagen på min hemsida! Meditationen är 20 minuter lång och kan göras när som helst under dagen när du känner att du behöver en paus för att samla ny energi. Du hittar den här via Soundcloud och på min hemsida tillsammans med övriga online-meditationer.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

för att få rabatter, erbjudanden & information från mig.