Nyheter & blogg

Jag erbjuder de sista lediga platserna till mitt yogaretreat på Shambala 28-30 juni 2024 till rabatterat pris 4 500 kr. Boka här!

Online-yoga

03.05.2024

Nu kan du yoga live tillsammans med mig via Zoom! Första klassen blir lördagen den 18 maj 2024 kl. 10.00-11.30. All info & länk för registrering finns här. Jag hoppas på att få se dig i rutan, vart du än befinner dig. Varmt välkommen!

Nu finns en ny yoga nidra för sömn för att stötta dig att känna värme & omtanke om dig själv. Du hittar den på Spotify & Soundcloud tillsammans med mina andra nidras & guidade meditationer. Det finns även en direktlänk på min hemsida här. Sov gott!

Just nu får du 1 gratis 90 min-session PT-yoga vid köp av paket om 5 sessioner! Erbjudandet gäller dig som är eller blir nyhetsbrevsprenumerant tom 18 februari 2024.

Mitt yogaretreat Bara vara på Shambala Gatherings kommer att äga rum helgen 28-30 juni 2024 i stället för i april som först planerat. All info om retreatet & hur du bokar hittar du här.

Nu finns en nyinspelad yoga nidra att lyssna på hemma i lugn & ro, helt gratis. Sätt på dig ett par hörlurar & kryp ner under en varm filt. Du behöver inte göra någonting mer än att lyssna på min röst. Du hittar nidran här. Den finns även bland mina övriga nidras & guidade meditationer på min hemsida här....

Till årsskiftet förväntas jag bli klar med min utbildning i Traumaanpassad Yoga (TAY300) för Josefin Wikström. Jag specialiserar mig inom yoga vid ADHD, psykiskt trauma och vanlig samsjuklighet och ser fram emot att arbeta med detta - både som stöd till dig som behöver det och i förebyggande syfte för ett bättre samhälle.

Vi befinner oss i en våldsvåg i Sverige. Behovet av stöd till människor i utsatta situationer & förebyggande arbete för samhällsförändring är stort. Jag är en del av teamet i Prison Yoga Scandinavia som arbetar med detta genom evidensbaserade, traumaanpassade kroppsbaserade metoder. Om du vill veta mer är du välkommen att besöka ...

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

för att få rabatter, erbjudanden & information från mig.