Senaste nyheter & blogg

Helgen den 23-24 oktober 2021 anordnar jag ett yogaretreat på vackra Sanda gård utanför Rimbo, en timmes bilfärd från Stockholm.

Jag är en del av teamet i Prison Yoga Scandinavia, som arbetar med evidensbaserad yoga framtagen tillsammans med ledande forskare och riktar sig mot yoga som terapeutiskt stöd och lindring vid psykisk ohälsa. Yogan kombineras med samtal, rytmik, teater och dans för att skapa samanhållning, tillit och glädje.

Jag är nu klar med min grundutbildning i traumaanpassad yoga för Josefin Wikström. Det betyder att jag har kunskapen att arbeta med att undervisa yoga för stressreducering efter Traumaanpassad Yoga i Sveriges (TAY) riktlinjer och att jag vid behov kan skapa trygga yogaklasser utifrån det.

Idag har jag lagt ut min första guidade online-meditation om Stillhet på Soundcloud. Du hittar den här. Framöver kommer fler meditationer. Håll utkik på min hemsida för att inte missa dem!

Välkommen!

06.11.2020

Äntligen är jag igång! Välkommen att följa mig här på min hemsida och inte minst till mina klasser, workshops och retreats.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

för att löpande få erbjudanden, information & uppdateringar från mig.