Yogaretreat Shambala Gatherings

28-30 juni 2024

Bara vara

Sista minuten-erbjudande: Rabatterat pris 4 500 kr för sista platserna!

Njut av en helg fylld av värme, glädje, lekfullhet & gemenskap på underbara Shambala Gatherings! Här får du möjlighet att bara vara i medveten närvaro. Släpp stress, prestationskrav, sociala förväntningar & materialism. Upplev genuina möten & känslan av frihet. Här finns utrymme såväl för återhämtning som att fylla på med ny energi. Allt i en trygg & naturskön miljö.

Helgen bjuder på lugn & mjuk men samtidigt kraftfull hathayoga, djupavslappnande yoga nidra & en kvällsceremoni vid eldstaden vid sjön. Rörelse varvas med stillhet & gemenskap med gott om fri egen tid. Vi kommer även att leka (ja, du läste rätt!) & ha roligt tillsammans! Varje dag finns möjlighet till avkopplande bastubad & uppfriskande dopp i sjön, rogivande skogspromenader & att njuta av underbart goda & hälsosamma måltider. Du väljer själv vilka aktiviteter du vill delta i.

Du är välkommen oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Förhoppningen är att du ska återvända hem med en känsla av ro, glädje & frihet, fylld av inspiration & tacksamhet.

Shambala är ett retreatcenter & yoga-community som ligger inbäddat i de djupa skogarna i Skinnskatteberg i Västmanland, två timmars bilresa från Stockholm. Här råder en vision om att leva i samhörighet med naturen & ett liv dedikerat till gemenskap & yoga. Omgivningarna bjuder på fridfulla vandringsleder & ett rikt djurliv. I skogstjärnen guppar en bastuflotte längst ut på en brygga. Hållbarhet är viktigt på Shambala & all energi som används kommer från förnybar energi. Maten som serveras är omsorgsfullt tillagad & inspirerad av den ayurvediska hälsotraditionen. Den är vegansk, glutenfri & näst intill helt ekologisk. Till måltiderna serveras alkoholfri dryck.

Du kan läsa mer om Shambala & retreatet här.

Antalet platser är begränsat. Det skapar utrymme för varje person att få full uppmärksamhet, samtidigt som det öppnar upp för ett rogivande lugn & en familjär stämning. Jag är mån om att skapa en öppen & tillåtande atmosfär där alla som deltar får vara precis som de är.

Schemat för helgen hittar du längst ned på sidan.

Priset för retreatet är 5 500 kr & inkluderar boende i del i dubbelrum, alla måltider, dagliga bastubad i vedeldad bastu, välkomstcirkel, fyra yogaklasser, lekar, kvällsceremoni vid eldstaden & avslutningscirkel. Enkelrum kan bokas mot ett mindre tillägg i mån av plats. Betalning sker i förskott i samband med bokningen. Om du inte har möjlighet att betala hela beloppet på en gång så försöker vi hitta en lösning tillsammans. Eventuella önskemål om rumsfördelning, allergier, kostavvikelser, delbetalning & annat som du anser att jag behöver känna till om dig uppges vid bokningen.

Uppdatering 25/3-24: Det finns möjlighet att bo i eget tält eller husvagn i stället för i del i dubbelrum. Priset för retreatet är då 5 100 kr.

Ekologiska yogamattor, filtar, bolster & övriga props finns på plats.

Skicka din bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret nedan. Om du har frågor går det bra att maila mig på info@isabellafrostbergman.com. Mina bokningsvillkor hittar du här.

Varmt välkommen!

Boka

Skicka din bokningsförfrågan här. Jag återkommer till dig så snart som möjligt.

SCHEMA

Fredag

15.00 Ankomst & incheckning

16.30 Yoga

18.30 Välkomstcirkel

19.00 Middag

20.30 Bastubad & fri tid

22.00 God natt

Lördag

7.30 Bastubad & fri tid

9.00 Frukost i tystnad

10.30 Yoga

12.30 Fri tid

13.30 Lunch

14.30 Yoga nidra

15.30 Fri tid

16.30 Lekar

19.00 Middag

21.00 Kvällsceremoni vid eldstaden vid            sjön

22.00 God natt

Söndag

7.30 Bastubad & fri tid

9.00 Frukost i tystnad

10.30 Yoga

12.30 Avslutningscirkel

13.30 Lunch

15.00 Utcheckning & hemfärd