Bokningsvillkor PT-yoga

Dessa bokningsvillkor gäller PT-yoga. Det är viktigt att du läser och förstår bokningsvillkoren innan du bokar. Genom att boka accepterar du bokningsvillkoren.

Bokningsvillkoren ändras vid behov. Den senaste versionen finns alltid på min hemsida under rubriken Övrigt.

Dessa bokningsvillkor gäller from. den 30 december 2023.

Bokning

Bokning görs genom att skicka en bokningsförfrågan via boknings- eller kontaktformulären på min hemsida eller via e-post till info@isabellafrostbergman.com. Det går också bra att ringa mig på 0708 700 899.

Tillsammans kommer vi överens om tid, plats, pris, upplägg och innehåll för din PT-yoga. I priset ingår en inledande konsultation per telefon då vi sätter ramarna för din PT-yoga.

Om du vill betala med ditt friskvårdsbidrag genom Epassi så behöver du informera mig om det i samband med din bokningsförfrågan.

Vid en bokningsförfrågan skickar jag ett e-postmeddelande till dig med boknings- & betalningsinformation. Bokningen är bindande först när du har erlagt full betalning i förskott och fått en skriftlig boknings- och betalningsbekräftelse från mig via e-post. Om betalning ska ske genom Epassi är bokningen istället bindande när du fått en skriftlig bokningsbekräftelse från mig.

Vid bokning av paket om 5 eller 10 sessioner behöver alla sessioner som ingår i paketet användas inom 6 månader från bindande bokning. Därefter förfaller eventuella outyttjade sessioner.

Betalning

Betalning sker i förskott med fullt belopp inom 7 dagar från att jag besvarat din bokningsförfrågan via e-post med boknings- och betalningsinformation, om inte annat sägs i nästa stycke. 

Betalning genom Epassi sker i förskott i Epassis mobilapp max 15 minuter innan din bokade tid. Visa kvitto och legitimation för mig när du kommer. Om betalning av någon anledning inte kan ske genom Epassi faktureras du i stället i efterskott. Det kan tex. vara för att du uteblir från din bokade tid eller har outnyttjade paketsessioner som förfallit men som skulle ha betalats genom Epassi.

Avbokning och ombokning

Avbokning kan inte göras.

Ombokning kan göras fram till 24 timmar innan den bokade tidens början. Därefter kan ombokning inte göras. Har du köpt ett paket om 5 eller 10 sessioner räknas sessionen av från ditt paket.

Bra att veta inför ditt besök

Yogamatta samt props som bolster, filtar, block, bälten, bollar och ögonkudde finns på plats.

Kom 10-15 minuter innan den bokade tidens början så att du hinner landa på mattan och vi hinner stämma av läget innan vi börjar på utsatt tid.

Lämplig klädsel är mjuka, följsamma kläder som du kan röra dig obehindrat i. Undvik tjocka och bylsiga plagg. Tänk på att du kan bli varm under yogan!

Min uppfattning är att alla kan yoga. Allt handlar om att anpassa yogan utifrån dig och dina förutsättningar.

Informera mig i god tid innan din bokade tid om du har någon sjukdom eller skada, något funktionshinder, psykisk ohälsa eller något annat som kan vara bra att jag känner till. Då har jag större möjligheter att anpassa yogan till dig och dina behov på ett säkert sätt samt hänvisa dig vidare om jag känner att jag saknar kompetens utifrån dina behov och förutsättningar. Mitt ansvar för att tillhandahålla en trygg och säker yogaundervisning till dig baseras bla. på vilken information jag får av dig. I min integritetspolicy på min hemsida kan du läsa om hur jag behandlar dina personuppgifter.

Om något inte känns bra under yogan säger du till mig. Det ska aldrig göra ont att yoga. Du ska inte heller pressa dig eller prestera på något sätt. Det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan, och det som fungerar för dig en dag kanske inte fungerar nästa dag. Kom som du är och agera utifrån det som känns bra för dig i stunden. Att ta ansvar, visa hänsyn och sätta gränser för sig själv och andra är en del av yogan.

Jag kan ge dig hands-on-justeringar under yogan samt nackmassage under Savasana (den avslutande vilan). Säg till mig om du inte vill ha sådan beröring.

Jag är inte utbildad inom gravidyoga eller yoga för nyförlösta. Är du gravid eller har du nyligen fött barn hänvisar jag dig därför till yogalärare som är utbildade inom detta område. Om jag av någon annan anledning skulle känna att jag saknar kompetens utifrån dina behov och förutsättningar kommer jag också att hänvisa dig vidare.

Jag undervisar både på svenska och engelska. Meddela mig vid bokningen om du vill att jag ska undervisa på engelska.

Kontakta mig:

Om du har frågor eller synpunkter som rör din bokning är du välkommen att kontakta mig via e-post på info@isabellafrostbergman.com eller på telefonnummer 0708 700 899.