Klasschema

Studioklasser - fasta klasser

Altromondo Östermalm

Lördagar 10.00-11.15 - hathayoga, alla nivåer

Studioklasser - vikariat

Jag har löpande klasser på Altromondo LIdingöYogayama Östermalm, Yoginis & friends i Täby C och Yoga & Inre Balans i Stocksund, och självklart även på Altromondo Östermalm. Kontakta mig om du vill få information om när jag har klasserna. I Yogayamas och Altromondos appar kan du också se när jag är inbokad där.

Online-meditationer

Meditationerna finns tillgängliga via Soundcloud här . 

PT-yoga

Bokas en tid som passar dig.

Kontakta mig för bokning. 

Privata gruppbokningar & Företagsyoga

Jag anordnar privata klasser, workshops och retreats för mindre och större grupper utifrån era önskemål, även för företag. 

Kontakta mig för bokning.

Priser inkl. moms

Studioklass

Kontakta respektive studio för prisuppgift

Online-meditationer

Via Soundcloud

gratis

PT-yoga

Enskild klass utifrån ditt behov

800 kr/60 min.

Privata gruppbokningar & Företagsyoga

Kontakta mig för prisuppgift

Retreats & Workshops

Yogaretreat Shambala Gatherings 

(2-4/12-22)

Inkl. boende, alla måltider & massor av yoga förstås! Läs mer & boka här.

4 900 kr

Workshop

Inga planerade just nu.

- kr

Boka

Skicka din bokningsförfrågan här. Jag återkommer till dig så snart som möjligt.


Yogaretreat Shambala Gatherings

2-4 december 2022

"Förenas med dig själv & naturen"

Varmt välkommen att rå om alla delar av dig själv under en helg i yogans tecken! Bjud in rörelse, stillhet, andning, meditation, kreativitet och medveten närvaro i ett flöde, utan krav. Skala fram alla lager av dig själv - hela vägen in till din inre, medfödda vishet. Shambala erbjuder en plats för vila och återhämtning men också glädje och gemenskap i en naturskön miljö. Här finns möjlighet att bli ett med dig själv och naturen. Kom som du är - du är välkommen oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Förhoppningen är att du ska återvända hem i balans och harmoni med dig själv och omvärlden, fylld av inspiration och livfullhet.

Shambala är ett retreatcenter och yoga-community som ligger inbäddat i de djupa skogarna i Västmanland, två timmars bilresa från Stockholm. Här råder en vision om att leva i samhörighet med naturen och ett liv dedikerat till gemenskap och yoga. Omgivningarna bjuder på fridfulla vandringsleder och ett rikt djurliv. I skogstjärnen som ligger alldeles intill guppar en bastuflotte för värmande bastubad. Vintrarna på Shambala präglas av lugn och tystnad, vilket skapar utrymme för att gå djupare inåt. Hållbarhet är viktigt på Shambala och all energi som används kommer från förnybar energi. Maten som serveras är omsorgsfullt tillagad och inspirerad av den ayurvediska hälsotraditionen. All mat är vegansk, glutenfri och näst intill helt ekologisk.

Du kan läsa mer om Shambala här. Mitt retreat har också en egen sida hos Shambala med bilder m.m. som du hittar här.

Antalet platser är begränsat. Det skapar utrymme för varje person att få full uppmärksamhet, samtidigt som det öppnar upp för ett rogivande lugn och en familjär stämning. Jag är mån om att skapa en öppen och tillåtande atmosfär där alla som deltar får vara precis som de är.

Incheckning sker kl. 15.30 på fredagen. Du har då gott om tid att landa, boa in dig och bekanta dig med omgivningarna. Kl. 16.30 samlas vi för helgens första yogaklass. Under helgen kommer vi att yoga mycket och njuta av härliga stunder tillsammans, men det kommer också finnas gott om egen tid för bastubad, skogspromenader och att bara vara. Du väljer själv vilka aktiviteter du vill delta i. Utcheckning och hemfärd sker kl. 15.00 på söndagen.

Priset för retreatet är 4 900 kr och inkluderar boende i del i dubbelrum, alla måltider, dagliga bastubad, en kvällsmeditation, två workshops & såklart massor av yoga. Betalning sker i förskott i samband med bokningen.

Till måltiderna serveras alkoholfri dryck. Ev. allergier, kostavvikelser och annat som du anser att jag behöver känna till om dig uppges vid bokningen.

Yogamattor, filtar, bolster och övriga props finns på plats.

Skicka din bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret längre upp på sidan. Om du har frågor går det bra att maila mig på info@isabellafrostbergman.com. Mina bokningsvillkor hittar du här.

Varmt välkommen!


Online-meditationer

Här hittar du mina guidade online-meditationer. Klicka på länkarna nedan för att lyssna. De finns även tillgängliga direkt via Soundcloud.