PT-yoga

Skräddarsydda sessioner för personlig utveckling & bättre hälsa

PT-yoga är för dig som önskar få en personligt utformad yoga som är skräddarsydd utifrån dina behov, förutsättningar & önskemål där du befinner dig i livet just nu.

Du kanske har yogat med mig i grupp & vill få mer individuell guidning utifrån din specifika situation i livet? Kanske befinner du dig i en påfrestande livssituation & vill få personligt utformade verktyg att använda som stöd i vardagen? Kanske lider du av psykisk ohälsa & vill komplettera befintliga vårdinsatser med kroppsbaserade & traumaanpassade metoder för att hantera olika symptom & reaktioner? Du är välkommen oavsett anledning & oavsett tidigare erfarenhet av yoga.

Tillsammans bestämmer vi vad PT-yogan ska innehålla. Det kan tex. vara enkla övningar som du kan använda själv i vardagen, personligt utformade yogaklasser för specifika ändamål, kunskaper om nervsystemsreglering eller yoga som livsfilosofi eller en kombination av olika delar. Fokus ligger på att använda & uppleva det som sker i kroppen, men vi kompletterar med teori/samtal utifrån behov.

Exempel på vad vi kan arbeta med är att minska stress, rastlöshet, oro & ångest, bli mer närvarande, få mer energi, känna & reglera känslor, stärka förmågan att hantera stress & förändringar, förbättra sömn samt känna inre trygghet & lugn. Vi kan också arbeta med att öka din koncentration, impulskontroll & förmåga att reglera uppmärksamhet. Du kan också öva dig i att sätta gränser, bryta destruktiva mönster, ta emot stöd & vara snäll mot dig själv & andra. Och mycket mer!

Pris PT-yoga 1 person (inkl. moms):

1 session: 1 200 kr för 60 min. & 225 kr för varje extra 15 min.

Paket om 5 sessioner: 5 400 kr för 60 min. & 205 kr för varje extra 15 min.

Paket om 10 sessioner: 10 200 kr för 60 min. & 190 kr för varje extra 15 min.


Pris PT-yoga 2 personer samtidigt (inkl. moms):

1 session: 900 kr per person för 60 min. & 150 kr per person för varje extra 15 min.

Paket om 5 sessioner: 4 050 kr per person för 60 min. & 135 kr per person för varje extra 15 min.

Paket om 10 sessioner: 7 650 kr per person för 60 min. & 125 kr per person för varje extra 15 min.


I priserna ingår en inledande konsultation på telefon då vi sätter ramarna för din PT-yoga.

Vi ses i Täby/Danderyd, online eller på annan plats efter ök. 

Du bokar genom att fylla i formuläret nedan, maila mig på info@isabellafrostbergman.com eller ringa mig på 0708 700 899.

Fullständiga bokningsvillkor hittar du här.

Kom ihåg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för PT-yoga!

Det är bättre att börja i det som är & ta små steg framåt än att vänta in de perfekta förutsättningarna, för de kommer kanske aldrig."

Bokningsförfrågan


Vård, skola & omsorg

Vill du boka en föreläsning eller workshop med mig? Eller anlita mig för specialanpassade yogaprogram & kroppsbaserade metoder som stöd till behandling?

Jag tar uppdrag inom vården inkl. psykiatrin, elevhälsan, socialtjänsten, ungdomshem & HVB-hem m.m. & erbjuder skräddarsydda upplägg utifrån ert önskemål.

Varmt välkommen att kontakta mig med en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret ovan.

Yogaretreat Shambala Gatherings

28-30 juni 2024

Bara vara

Njut av en helg fylld av värme, glädje, lekfullhet & gemenskap på underbara Shambala Gatherings! Här får du möjlighet att bara vara i medveten närvaro. Släpp stress, prestationskrav, sociala förväntningar & materialism. Upplev genuina möten & känslan av frihet. Här finns utrymme såväl för återhämtning som att fylla på med ny energi. Allt i en trygg & naturskön miljö.

Helgen bjuder på lugn & mjuk men samtidigt kraftfull hathayoga, djupavslappnande yoga nidra & en kvällsceremoni vid eldstaden vid sjön. Rörelse varvas med stillhet & gemenskap med gott om fri egen tid. Vi kommer även att leka (ja, du läste rätt!) & ha roligt tillsammans! Varje dag finns möjlighet till avkopplande bastubad & uppfriskande dopp i sjön, rogivande skogspromenader & att njuta av underbart goda & hälsosamma måltider. Du väljer själv vilka aktiviteter du vill delta i.

Du är välkommen oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Förhoppningen är att du ska återvända hem med en känsla av ro, glädje & frihet, fylld av inspiration & tacksamhet.

Shambala är ett retreatcenter & yoga-community som ligger inbäddat i de djupa skogarna i Skinnskatteberg i Västmanland, två timmars bilresa från Stockholm. Här råder en vision om att leva i samhörighet med naturen & ett liv dedikerat till gemenskap & yoga. Omgivningarna bjuder på fridfulla vandringsleder & ett rikt djurliv. I skogstjärnen guppar en bastuflotte längst ut på en brygga. Hållbarhet är viktigt på Shambala & all energi som används kommer från förnybar energi. Maten som serveras är omsorgsfullt tillagad & inspirerad av den ayurvediska hälsotraditionen. Den är vegansk, glutenfri & näst intill helt ekologisk. Till måltiderna serveras alkoholfri dryck.

Du kan läsa mer om Shambala & retreatet här.

Antalet platser är begränsat. Det skapar utrymme för varje person att få full uppmärksamhet, samtidigt som det öppnar upp för ett rogivande lugn & en familjär stämning. Jag är mån om att skapa en öppen & tillåtande atmosfär där alla som deltar får vara precis som de är.

Schemat för helgen hittar du längre ned på sidan.

Priset för retreatet är 5 500 kr & inkluderar boende i del i dubbelrum, alla måltider, dagliga bastubad i vedeldad bastu, välkomstcirkel, fyra yogaklasser, lekar, kvällsceremoni vid eldstaden & avslutningscirkel. Enkelrum kan bokas mot ett mindre tillägg i mån av plats. Betalning sker i förskott i samband med bokningen. Om du inte har möjlighet att betala hela beloppet på en gång så försöker vi hitta en lösning tillsammans. Eventuella önskemål om rumsfördelning, allergier, kostavvikelser, delbetalning & annat som du anser att jag behöver känna till om dig uppges vid bokningen.

Uppdatering 25/3-24: Det finns möjlighet att bo i eget tält eller husvagn i stället för i del i dubbelrum. Priset för retreatet är då 5 100 kr.

Ekologiska yogamattor, filtar, bolster & övriga props finns på plats.

Skicka din bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret ovan. Om du har frågor går det bra att maila mig på info@isabellafrostbergman.com. Mina bokningsvillkor hittar du här.

Varmt välkommen!

SCHEMA

Fredag

15.00 Ankomst & incheckning

16.30 Yoga

18.30 Välkomstcirkel

19.00 Middag

20.30 Bastubad & fri tid

22.00 God natt

Lördag

7.30 Bastubad & fri tid

9.00 Frukost i tystnad

10.30 Yoga

12.30 Fri tid

13.30 Lunch

14.30 Yoga nidra

15.30 Fri tid

16.30 Lekar

19.00 Middag

21.00 Kvällsceremoni vid eldstaden vid sjön

22.00 God natt

Söndag

7.30 Bastubad & fri tid

9.00 Frukost i tystnad

10.30 Yoga

12.30 Avslutningscirkel

13.30 Lunch

15.00 Utcheckning & hemfärd

Online-meditationer

Mina yoga nidras finns att lyssna på både på Spotify & på Soundcloud.

Just nu finns Yoga nidra för sömn - Värme & omtanke om dig själv (38 min), Yoga nidra för att landa i stillhet (34 min), Yoga nidra för återhämtning under dagen (29 min) & Yoga nidra för hösten (28 min). Där finns även en Introduktion till yoga nidra (5 min) för dig som inte provat yoga nidra med mig tidigare.

Mina övriga guidade meditationer finns på Soundcloud.

Just nu finns Stillhet (15 min), Känslor (18 min), Tankar (16 min) & Andning (20 min).

Klicka på länkarna ovan för att komma direkt till spellistorna & lyssna!