Klasschema

PT-yoga

Bokas en tid som passar dig.

Kontakta mig för bokning. 

Studioklasser

Jag vikarierar på Yogayama Östermalm och Yoga och Inre Balans i Stocksund.

Kontakta mig om du vill bli informerad om när jag har klass.  

Online-meditationer

Meditationerna finns tillgängliga via Soundcloud här . 

Privata gruppbokningar

Jag anordnar privata klasser och workshops för mindre och större grupper utifrån era önskemål. 

Kontakta mig för bokning.

Priser inkl. moms

PT-yoga

Enskild klass utifrån ditt behov

800 kr/60 min.

Studioklasser

Kontakta respektive studio för prisuppgift

Online-meditationer

Via Soundcloud

gratis

Privata gruppbokningar

Kontakta mig för prisuppgift

Retreats & Workshops

Retreat Sanda gård, 23-24 okt 2021       4 500 kr

Inkl. boende i enkelrum, alla måltider & såklart massor av yoga. 

Läs mer & boka här.

Boka

Skicka din bokningsförfrågan här. Jag återkommer till dig så snart som möjligt. Obs. att Små gruppklasser bokas via mitt bokningssystem hos Boka.se här.


Yogaretreat Sanda gård

23-24 oktober 2021 - 1 plats kvar!

Tillåt dig att släppa taget om vardagen! Bjud in lugnet och stillheten under en helg fylld av yoga, närvaro, värme och gemenskap. Här får du möjlighet att utforska och lyssna in dig själv i en trygg och tillåtande miljö utan krav. Du är välkommen oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Förhoppningen är att du ska återvända hem fylld av energi och glädje och med en känsla av att ha landat i dig själv.

Vackra Sanda Gård ligger utanför Rimbo, en timmes bilfärd från Stockholm.

Sanda gård är en hästgård som drivs av underbara Katarina Mark. Den ligger lugnt och fridfullt vid en liten sjö, omgiven av vackra svampskogar och stora hästhagar. Det finns möjlighet att ta sköna skogspromenader och springturer i omgivningarna och ett dopp i sjön från gårdens badbrygga. En gammal stalldel har förvandlats till ett bed & breakfast med flera dubbelrum med våningssängar, badrum och en separat cafédel med kök, matplats, soffor och en värmande braskamin. Runt knuten från boendet och cafét ligger den mysiga yogastudion och ett anslutande konferensrum med utsikt över ängarna, skogen och sjön. Allt är omsorgsfullt planerat och inrett med värme av Katarina.

Du kan läsa mer om Sanda gård här.

Antalet deltagare är begränsat till 10 personer. Det skapar utrymme för varje person att få full uppmärksamhet, samtidigt som det öppnar upp för ett rogivande lugn och en familjär stämning.

Incheckning sker kl. 8.30-9.00 på lördagen, och den första yogaklassen börjar kl. 9.30. Under våra två dagar tillsammans kommer vi att yoga mycket och njuta av härliga måltider tillsammans, men det kommer också finnas gott om egen tid för skogspromenader, löpturer, höstbad och att bara vara. Allt deltagande är frivilligt. Avfärd sker kl. 17.00 på söndagen.

Priset för retreatet är 4 500 kr och inkluderar boende i enkelrum, alla måltider & såklart massor av yoga.

Måltiderna är vegetariska och drycken alkoholfri. Kaffe, te, frukt och nötter kommer att finnas tillgängligt under hela vistelsen. Ev. allergier, kostavvikelser och annat som du anser att jag behöver känna till om dig uppges vid bokningen. Obs att gården är en hästgård och att det även finns hundar och katter på gården.

Yogamattor, filtar, bolster och övriga props finns på plats.

Skicka din bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret längre upp på sidan. Om du har frågor går det också bra att maila mig på info@isabellafrostbergman.com. Mina bokningsvillkor hittar du här.

Varmt välkommen!

Min förhoppning är att den rådande pandemin och gällande restriktioner inte kommer att utgöra ett hinder för retreatet, men jag reserverar mig för ev. ändringar pga. detta. Om jag behöver ställa in får du naturligtvis pengarna tillbaka, om du inte hellre vill boka in dig på något av mina andra retreats. Jag följer händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens råd och föreskrifter för att minska risken för smittspridning och ber dig att göra detsamma.


Online-meditationer

Här hittar du mina guidade online-meditationer. Klicka på länkarna nedan för att lyssna. De finns även tillgängliga via Soundcloud.