Klasschema

PT-yoga

Bokas en tid som passar dig. Klasserna hålls i yogastudion i Näsby Slotts nybyggda SPA- & relaxavdelning i Näsbypark, Täby.

Kontakta mig för bokning. 

Små gruppklasser

Schemat läggs ut här när pandemisituationen tillåter gruppklasser. Klasserna hålls i yogastudion på Näsby Slott i Näsbypark, Täby.

Du bokar in dig via mitt bokningssystem hos Boka.se här.

Online-meditationer

Meditationerna finns tillgängliga via Soundcloud här . 

Privata gruppbokningar

Jag anordnar privata klasser och workshops för mindre och större grupper utifrån era önskemål. 

Kontakta mig för bokning.

Priser inkl. moms

PT-yoga

Enskild klass utifrån ditt behov

1250 kr/90 min.

Små gruppklasser

Max 6 deltagare per klass

300 kr/pp./75 min.

Online-meditationer

Via Soundcloud

gratis

Privata gruppbokningar

Kontakta mig för prisuppgift

Retreats & Workshops

Workshop Siggesta gård, 11 sept 2021    1 600 kr

Inkl. förmiddagskaffe/-te med fralla & must, lunch, eftermiddagsfika & en underbar heldag fylld av yoga & medkänsla.

Retreat Sanda gård, 23-24 okt 2021       4 500 kr

Inkl. boende i enkelrum, alla måltider & såklart massor av yoga.

Boka

Skicka din bokningsförfrågan här. Jag återkommer till dig så snart som möjligt. Obs. att Små gruppklasser bokas via mitt bokningssystem hos Boka.se här.


Heldags-workshop Siggesta gård   "Yoga för hjärtat med medkänsla i fokus"

Lördag 11 september 2021

Utveckla din medkänsla för dig själv och andra under en heldag fylld av värme, glädje och gemenskap på Siggesta Gård!

Mysiga Siggesta gård ligger naturskönt på landet på Värmdö, 45 minuters bilfärd från Stockholm. Runt knuten finns hästhagar, odlingsmarker, skog och en stor köksträdgård. En av gårdens vandringsleder leder till havet och en naturstrand där den som vill kan ta ett dopp. På gården finns många vackra byggnader som successivt har renoverats med tanken att bevara husens karaktär och välkomna hotellet in i 2000-talet. En hållbar miljö och livsstil är en självklarhet på Siggesta gård, som satsar på härproducerad och närproducerad mat. Du kommer till gården med med bil eller SL-buss från Slussen som går hela vägen fram till gårdsplanen.

Du kan läsa mer om Siggesta gård här.

Ankomst sker kl. 8.30-9.00. Ni tas då emot av personalen på Siggesta gård som serverar morgonkaffe/-te med fralla och must i Loungen. Vid 9.15 hänvisas ni vidare till Logen där vi kommer att tillbringa större delen av dagen tillsammans. Efter en gemensam samling och presentation börjar den första yogaklassen. Lunch serveras i Restaurang Ladugården vid 12-tiden. Dagen kommer att fyllas av yoga, meditation, vetenskap, filosofi och kreativt skapande - allt med medkänsla i fokus. Det kommer också att finnas tid för en gemensam meditativ skogspromenad, ett dopp i havet och att bara vara. Vi avslutar dagen tillsammans med en gemensam reflektion vid 18.00. Avfärd sker kl. 18.30.

 Om du vill stanna på middag eller bo kvar över natten bokar du detta separat genom att kontakta Siggesta gård.

Priset för workshopen är 1 600 kr och inkluderar förmiddagskaffe/-te med fralla och must, lunch och eftermiddagsfika. Betalning sker i förskott i samband med bokningen.

Maten är vegetarisk. Om du önskar annan dryck än vatten till lunchen betalas denna separat. Ev. allergier, kostavvikelser och annat som du anser att jag behöver känna till om dig uppges vid bokningen.

Yogamattor, filtar, bolster och övriga props finns på plats.

Antalet platser är begränsat pga. gällande pandemirestriktioner, men som mest blir vi 10 deltagare. På så sätt skapas förutsättningar för en sammanhållen gemenskap samtidigt som det finns gott om utrymme för var och en att ta plats.

Skicka din bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret längre upp på sidan. Om du har frågor går det också bra att maila mig på info@isabellafrostbergman.com. Mina bokningsvillkor hittar du här.

Varmt välkommen!

Min förhoppning är att den rådande pandemin och gällande restriktioner inte kommer att utgöra ett hinder för workshopen, men jag reserverar mig för ev. ändringar pga. detta. Om jag behöver ställa in får du naturligtvis pengarna tillbaka, om du inte hellre vill boka in dig på någon av mina andra workshops. Jag följer händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens råd och föreskrifter för att minska risken för smittspridning och ber dig att göra detsamma


Yogaretreat Sanda gård

23-24 oktober 2021 - 1 plats kvar!

Tillåt dig att släppa taget om vardagen! Bjud in lugnet och stillheten under en helg fylld av yoga, närvaro, värme och gemenskap. Här får du möjlighet att utforska och lyssna in dig själv i en trygg och tillåtande miljö utan krav. Du är välkommen oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Förhoppningen är att du ska återvända hem fylld av energi och glädje och med en känsla av att ha landat i dig själv.

Vackra Sanda Gård ligger utanför Rimbo, en timmes bilfärd från Stockholm.

Sanda gård är en hästgård som drivs av underbara Katarina Mark. Den ligger lugnt och fridfullt vid en liten sjö, omgiven av vackra svampskogar och stora hästhagar. Det finns möjlighet att ta sköna skogspromenader och springturer i omgivningarna och ett dopp i sjön från gårdens badbrygga. En gammal stalldel har förvandlats till ett bed & breakfast med flera dubbelrum med våningssängar, badrum och en separat cafédel med kök, matplats, soffor och en värmande braskamin. Runt knuten från boendet och cafét ligger den mysiga yogastudion och ett anslutande konferensrum med utsikt över ängarna, skogen och sjön. Allt är omsorgsfullt planerat och inrett med värme av Katarina.

Du kan läsa mer om Sanda gård här.

Antalet deltagare är begränsat till 10 personer. Det skapar utrymme för varje person att få full uppmärksamhet, samtidigt som det öppnar upp för ett rogivande lugn och en familjär stämning.

Incheckning sker kl. 8.30-9.00 på lördagen, och den första yogaklassen börjar kl. 9.30. Under våra två dagar tillsammans kommer vi att yoga mycket och njuta av härliga måltider tillsammans, men det kommer också finnas gott om egen tid för skogspromenader, löpturer, höstbad och att bara vara. Allt deltagande är frivilligt. Avfärd sker kl. 17.00 på söndagen.

Priset för retreatet är 4 500 kr och inkluderar boende i enkelrum, alla måltider & såklart massor av yoga.

Måltiderna är vegetariska och drycken alkoholfri. Kaffe, te, frukt och nötter kommer att finnas tillgängligt under hela vistelsen. Ev. allergier, kostavvikelser och annat som du anser att jag behöver känna till om dig uppges vid bokningen. Obs att gården är en hästgård och att det även finns hundar och katter på gården.

Yogamattor, filtar, bolster och övriga props finns på plats.

Skicka din bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret längre upp på sidan. Om du har frågor går det också bra att maila mig på info@isabellafrostbergman.com. Mina bokningsvillkor hittar du här.

Varmt välkommen!

Min förhoppning är att den rådande pandemin och gällande restriktioner inte kommer att utgöra ett hinder för retreatet, men jag reserverar mig för ev. ändringar pga. detta. Om jag behöver ställa in får du naturligtvis pengarna tillbaka, om du inte hellre vill boka in dig på något av mina andra retreats. Jag följer händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens råd och föreskrifter för att minska risken för smittspridning och ber dig att göra detsamma.


Online-meditationer

Här hittar du mina guidade online-meditationer. Klicka på länkarna nedan för att lyssna. De finns även tillgängliga via Soundcloud.