Om mig 

Min resa

Jag började yoga för snart 15 år sedan, men det var först i samband med en långvarig utmattning som jag upptäckte yogan på riktigt. Sedan dess har jag dykt djupare och djupare in i yogans värld, och jag upphör aldrig att förundras över vilket fantastiskt verktyg yogan är. Med yogans hjälp har jag vågat följa mitt hjärta och välja den väg som känns rätt för mig. Yogan har gett mig praktiska verktyg att använda i vardagen och har varit ett ovärderligt stöd för att hantera livets alla utmaningar, i stort som smått. För det är jag evigt tacksam.

Utbildning

Jag är Yoga Alliance-registrerad yogalärare med mer än 500 timmars certifierad utbildning (RYT500) inom hathayoga, yoga nidra och traumaanpassad yoga. Jag är också certifierad medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund.

Jag har framförallt utbildat mig för Eleonora Ramsby Herrera inom hathayoga, men även för flera andra lärare, som Sara Hoy i yoga, vetenskap och forskning samt Jennie Wadsten och Melanie Cooper i yoga nidra. Sedan 2020 vidareutbildar jag mig i traumaanpassad yoga, rytmik och rörelse för Josefin Wikström. Josefin är licensierad yogaterapeut och har bl.a. varit med och utvecklat Kriminalvårdens och rättspsykiatrins yogaprogram, och undervisar bl.a. yoga i fängelser världen över genom Prison Yoga Project.

Utöver yogalärarutbildningarna har jag en jur. kand. från Stockholms universitet. Jag utbildade mig under många år till domare i hovrätt och vid olika tingsrätter, men har även arbetat på advokatbyrå och tillsynsmyndighet. Sedan några år tillbaka har jag dock lämnat juristyrket för att ägna mig åt att arbeta med yogan fullt ut.

Samarbeten

Jag är en del av teamet i Prison Yoga Scandinavia. Du kan läsa mer om vårt arbete på vår hemsida här.