Min yoga

Hathayoga, som jag undervisar i, är den fysiska yogan med dess olika asanas (fysiska övningar), pranayama (andningsövningar) och meditation. Ur hathayogan har utvecklats en mängd olika yogaformer som ashtangayoga, yinyoga och restorativeyoga. Jag undervisar i hathayoga generellt och inte i någon särskild form, och har utvecklat min egen stil där jag utifrån olika teman flätar ihop asanas, pranayama och meditation med musik, dikter, yogans historia och filosofi samt vetenskap i ett flöde. Syftet är att skapa balans i kropp, sinne och själ och att bidra till en bättre värld.

Mina klasser är dynamiska med ett lugnt tempo och gott om utrymme för såväl mental som fysisk återhämtning. Kombinationen av rörelse och stillhet är unik för yogan.

Jag undervisar dig som är helt ny inför yoga såväl som mer erfarna yogautövare, och anpassar klasserna utifrån dina förutsättningar. Du behöver inte vara vig, vältränad och ha en mängd förkunskaper för att kunna yoga! Kom som du är, du är välkommen precis så. Tillsammans hittar vi en yoga som passar dig.