Bokningsvillkor

Yogaretreat Shambala 28-30 juni 2024

Dessa bokningsvillkor gäller yogaretreatet på Shambala Gatherings 28-30 juni 2024. Det är viktigt att du läser och förstår bokningsvillkoren innan du bokar. Genom att boka accepterar du bokningsvillkoren.

Särskilda villkor maa. ansträngt ekonomiskt läge:

Om du vill komma på retreatet men inte har möjlighet att betala hela kostnaden på en gång enligt de ordinarie bokningsvillkoren nedan så går det bra att dela upp betalningen i flera delar. Meddela mig i samband med din bokningsförfrågan i så fall så försöker vi hitta en lösning som fungerar för oss båda.

Bokning

Bokning görs genom att skicka en bokningsförfrågan via boknings- eller kontaktformulären på min hemsida www.isabellafrostbergman.com eller via e-post till info@isabellafrostbergman.com.

Vid en bokningsförfrågan reserverar jag din bokning/plats och skickar ett e-postmeddelande till dig med boknings- och betalningsinformation.

Bokningen är bindande först när du har erlagt full betalning i förskott och fått en skriftlig boknings- och betalningsbekräftelse från mig via e-post.

Betalning

Betalning sker i förskott med fullt belopp inom 7 dagar från att jag besvarat din bokningsförfrågan via e-post med boknings- och betalningsinformation. Om betalning inte gjorts inom dessa 7 dagar släpps din boknings-/platsreservation och bokningen är inte bindande.

Avbokning, ombokning och återbetalning

Vid avbokning görs ingen återbetalning, men du kan sätta någon annan i ditt ställe. Ombokning kan inte göras. Jag rekommenderar dig att se till att du har en försäkring som täcker retreatkostnaden om du skulle bli sjuk eller av annan plötslig och oförutsedd anledning inte kan komma på retreatet.

Om jag blir sjuk eller av annan oförutsedd anledning inte kan genomföra retreatet kommer jag att sätta en vikarie i mitt ställe om det är möjligt och lämpligt alternativt ställa in retreatet. Om jag ställer in återbetalar jag naturligtvis gjorda betalningar.

Minimiantalet bokade deltagare för att retreatet ska bli av är 10. Är färre deltagare bokade kan retreatet komma att flyttas till ett annat datum eller ställas in. Du kan då välja om du vill boka om dig till det nya datumet eller få pengarna tillbaka.

Bra att veta inför ditt besök

I priset ingår lån av yogamatta och props som bolster, filtar, block, bälten, bollar och ögonkudde.

Kom 5-10 minuter innan varje klass början så att du hinner landa på mattan och klassen kan börja ostörd på utsatt tid.

Lämplig klädsel är mjuka, följsamma kläder som du kan röra dig obehindrat i. Undvik tjocka och bylsiga plagg. Tänk på att du kan bli varm under klassen!

Min uppfattning är att alla kan yoga. Allt handlar om att anpassa klasserna utifrån dig och dina förutsättningar.

Informera mig i god tid innan retreatet om du har någon sjukdom eller skada, något funktionshinder, psykisk ohälsa eller något annat som kan vara bra att jag känner till. Då har jag större möjligheter att anpassa klasserna för dig och dina behov på ett säkert sätt samt hänvisa dig vidare om jag känner att jag saknar kompetens utifrån dina behov och förutsättningar. Mitt ansvar för att tillhandahålla en trygg och säker yogaundervisning till dig baseras bla. på vilken information jag får av dig. I min integritetspolicy kan du läsa om hur jag behandlar dina personuppgifter.

Om något inte känns bra under retreatet säger du till mig. Det ska aldrig göra ont att yoga. Du ska inte heller pressa dig eller prestera på något sätt. Det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan, och det som fungerar för dig en dag kanske inte fungerar nästa dag. Kom som du är och agera utifrån det som känns bra för dig i stunden. Att ta ansvar, visa hänsyn och sätta gränser för sig själv och andra är en del av yogan.

Jag kan ge dig hands-on-justeringar under klassen samt nackmassage under Savasana (den avslutande vilan). Säg till mig om du inte vill ha sådan beröring.

Jag är inte utbildad inom gravidyoga eller yoga för nyförlösta. Är du gravid eller har du nyligen fött barn hänvisar jag dig därför till yogalärare som är utbildade inom detta område. Om jag av någon annan anledning skulle känna att jag saknar kompetens utifrån dina behov och förutsättningar kommer jag också att hänvisa dig vidare.

Jag undervisar både på svenska och engelska. Meddela mig vid bokningen om du vill att jag ska undervisa på engelska.

Kontakta mig:

Om du har frågor eller synpunkter som rör din bokning är du välkommen att kontakta mig via e-post på info@isabellafrostbergman.com eller telefon på nummer 0708 700 899.