Höstens & vinterns studioklasser

08.07.2023

Klasschemat för höstterminen är här! Det blir en del förändringar med nya klasser & tider, men också klasser som faller bort.

Jag kommer att ha klasser varje vecka på Yoga & Inre Balans i Stocksund. På måndagar kl. 11.45-13.00 blir det Yoga med bollar & på onsdagar blir det Hatha yoga kl. 10.30-11.45 följt av Yoga nidra kl. 12.00-13.00. Terminsstart är den 21 augusti 2023. All info om klasserna, priser & hur du deltar finns på YIB:s hemsida. Jag hoppas att ni som har deltagit på mina tidigare klasser på YIB vill fortsätta att yoga med mig på de nya dagarna & tiderna & ser fram emot ytterligare en termin tillsammans!
 
Det är med sorg som jag inte har möjlighet att fortsätta med mina lördagsklasser på Altromondo Östermalm. Jag har älskat att ha dessa klasser, de har gett mig så mycket energi & glädje, & jag kommer att sakna alla er deltagare som jag har fått följa sedan jag började i januari 2022. Tack för att ni har bidragit med er närvaro till en varm & fin gemenskap på lördagsförmiddagarna! 

Jag fortsätter att vikariera både på Altromondo Östermalm & Altromondo Lidingö. Du kan se när jag är inbokad i Altromondos app & på min profil på Altromondos hemsida. Hur det blir med fasta klasser efter höstterminen 2023 vet jag inte i nuläget.

Precis som tidigare fortsätter jag som vikarie på Yogayama Östermalm & Yoginis & friends i Täby C.

Med hopp om att få se både nya & gamla ansikten på yogamattan i höst & vinter!

/Bella