Nyheter & blogg

Söndagen den 2 oktober 2022 kl. 18.30-21.30 har jag workshopen "Kom hem till dig själv - En kväll i medveten närvaro" på Altromondo Lidingö. Det blir en kväll fylld av mjuka rörelser, andningsövningar & meditation (hathayoga), djup avslappning i yogisk sömn (yoga nidra) & tid för reflektion (tillsammans i grupp eller enskilt). Workshopen kostar 550...

Nu finns en nyinspelad yoga nidra för återhämtning under dagen på min hemsida! Meditationen är 20 minuter lång och kan göras när som helst under dagen när du känner att du behöver en paus för att samla ny energi. Du hittar den här via Soundcloud och på min hemsida tillsammans med övriga online-meditationer.

Yoga Nidra är en djupavslappnande, återhämtande, stillsam och meditativ form av yoga. Du ligger ner på mattan under hela klassen med så många filtar, bolster och andra props du behöver för att kunna slappna av fullt ut. Syftet är att ta dig till ett tillstånd mellan sömn och vakenhet - ett gränsland mellan två olika medvetandetillstånd. Yoga Nidra...

Uppdatering 20 april 2022: Fr.o.m. 23/4 börjar mina lördagsklasser på Altromondo Östermalm en timme senare, kl. 10-11.15. Onsdagsklasserna på Altromondo Lidingö hålls fortsatt kl. 12-13. Välkommen att boka!

Jag är nu registrerad som RYT 500 hos Yoga Alliance, vilket betyder att jag lever upp till Yoga Alliances krav på bl.a. utbildning och undervisning för att ha denna certifiering. Du kan läsa mer om vad det innebär på Yoga Alliances hemsida här.

Jag har nu även klasser som vikarie på Yoginis & friends i Täby C. Sedan tidigare vikarierar jag även löpande på Yogayama Östermalm och Yoga & Inre Balans i Stocksund.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

för att få rabatter, erbjudanden & information från mig.