Yogaretreat Shambala Gatherings

17-19 november 2023

Landa i Stillhet

DETTA RETREAT ÄR FULLBOKAT!

Släpp taget om vardagen & landa i stillhet på underbara Shambala Gatherings. Återhämtning samt fysisk, psykisk & själslig hälsa står i fokus denna helg. Här får du utrymme att stärka alla delar av dig själv i en trygg & tillåtande miljö utan krav & måsten. Omslut dig med Bergslagens fridfulla skogar. Fyll senhösten med värme & gemenskap. Det är dags att förbereda för vintervila.

Helgen bjuder på lugn & mjuk men samtidigt kraftfull hathayoga för kropp, sinne & själ. Fysiska övningar, andningsövningar & meditation flätas ihop med musik, dikter, yogans historia & filosofi, medicinsk & psykologisk vetenskap samt personliga erfarenheter. Genom djupavslappning i yoga nidra får du möjlighet att utforska den yogiska sömnen. Vi pratar om hur yoga, rörelse & rytmik kan stärka din fysiska, psykiska & själsliga hälsa samt går igenom olika verktyg som du kan använda i vardagen. Rörelse varvas med vila & gemenskap med gott om fri egen tid. Varje dag finns möjlighet till stärkande bastubad & dopp i sjön, rogivande skogspromenader & att njuta av underbart goda & hälsosamma måltider. Du väljer själv vilka aktiviteter du vill delta i. Sist men inte minst – här finns tid att bara vara.

Du är välkommen som du är, oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Här finns utrymme att vara dig själv. Förhoppningen är att du ska återvända hem med en känsla av lugn & omtanke om dig själv, fylld av tacksamhet, & med nya insikter & verktyg att använda i vardagen.

Shambala är ett retreatcenter & yoga-community som ligger inbäddat i de djupa skogarna i Skinnskatteberg i Västmanland, två timmars bilresa från Stockholm. Här råder en vision om att leva i samhörighet med naturen & ett liv dedikerat till gemenskap & yoga. Omgivningarna bjuder på fridfulla vandringsleder & ett rikt djurliv. I skogstjärnen guppar en bastuflotte längst ut på en brygga. På senhöstarna förbereder Shambala sig för vintervila, vilket skapar utrymme för dig att göra detsamma. Hållbarhet är viktigt på Shambala & all energi som används kommer från förnybar energi. Maten som serveras är omsorgsfullt tillagad & inspirerad av den ayurvediska hälsotraditionen. Den är vegansk, glutenfri & näst intill helt ekologisk.

Du kan läsa mer om Shambala & retreatet här.

Antalet platser är begränsat. Det skapar utrymme för varje person att få full uppmärksamhet, samtidigt som det öppnar upp för ett rogivande lugn & en familjär stämning. Jag är mån om att skapa en öppen & tillåtande atmosfär där alla som deltar får vara precis som de är.

Incheckning sker kl. 15.30 på fredagen. Du har då gott om tid att landa, boa in dig & bekanta dig med omgivningarna. Kl. 16.30 samlas vi för ett kort välkomnande av personalen på Shambala följt av helgens första yogaklass. Utcheckning & hemfärd sker kl. 15.00 på söndagen.

Priset för retreatet är 5 500 kr & inkluderar boende i del i dubbelrum, alla måltider, dagliga bastubad i vedeldad bastu, välkomstcirkel, fyra yogaklasser, workshop, kvällsmeditation utomhus vid eldstaden & avslutningscirkel. Enkelrum kan bokas mot ett mindre tillägg i mån av plats. Betalning sker i förskott i samband med bokningen.

Till måltiderna serveras alkoholfri dryck. Ev. önskemål om rumsfördelning, allergier, kostavvikelser & annat som du anser att jag behöver känna till om dig uppges vid bokningen.

Ekologiska yogamattor, fårskinnsfällar, filtar, bolster & övriga props finns på plats.

Skicka din bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret längst ned på sidan. Om du har frågor går det bra att maila mig på info@isabellafrostbergman.com. Mina bokningsvillkor hittar du här.

Varmt välkommen!

Boka

Skicka din bokningsförfrågan här. Jag återkommer till dig så snart som möjligt.