Yogaretreat Sanda Gård

30 april - 1 maj 2022

"Yoga för hjärtat med medkänsla i fokus"


Utveckla din medkänsla för dig själv och andra under en helg fylld av värme och gemenskap på rofyllda Sanda Gård! Dagarna kommer att fyllas av yoga, vetenskap, filosofi och kreativt skapande - allt med medkänsla i fokus. Den välkomnande atmosfären, lugnet och stillheten på Sanda Gård bjuder in till reflektion och förändring. Här finns möjlighet att mjukna och öppna upp hjärtat. Kom som du är - du behöver inga förkunskaper. Förhoppningen är att du ska återvända hem fylld av tacksamhet och med en acceptans och ödmjukhet inför såväl dig själv som omvärlden.

Sanda Gård ligger utanför Rimbo, en timmes bilfärd från Stockholm. Gården är en hästgård som drivs av underbara Katarina Mark. Den ligger lugnt och fridfullt vid en liten sjö, omgiven av vackra svampskogar och stora hästhagar. Det finns möjlighet att ta sköna skogspromenader och springturer i omgivningarna och ett uppfriskande dopp i sjön från gårdens badbrygga. En gammal stalldel har förvandlats till ett bed & breakfast med flera dubbelrum med våningssängar, badrum och en separat cafédel med kök, matplats, soffor och en värmande braskamin. Runt knuten ligger den mysiga yogastudion och ett anslutande konferensrum med utsikt över ängarna, skogen och sjön. Allt är omsorgsfullt planerat och inrett med värme av Katarina.

Du kan läsa mer om Sanda Gård här.

Antalet platser är begränsat. Det skapar utrymme för varje person att få full uppmärksamhet, samtidigt som det öppnar upp för ett rogivande lugn och en familjär stämning. Jag är mån om att skapa en öppen och tillåtande atmosfär där alla som deltar ska känna sig trygga.

Incheckning sker kl. 8.30 på lördagen, och den första yogaklassen börjar kl. 9.30. Under våra två dagar tillsammans kommer vi att yoga mycket och njuta av härliga stunder tillsammans, men det kommer också finnas gott om egen tid för skogspromenader, löpturer, ett dopp i sjön och att bara vara. Du väljer själv vilka aktiviteter du vill delta i. Hemfärd sker kl. 17.00 på söndagen.

Priset för retreatet är 4 900 kr och inkluderar boende i del i dubbelrum, alla måltider, en kvällsmeditation, två workshops & såklart massor av yoga. Betalning sker i förskott i samband med bokningen.

Maten är vegetarisk och drycken alkoholfri. Te och kaffe kommer att finnas tillgängligt under hela vistelsen. Ev. allergier, kostavvikelser och annat som du anser att jag behöver känna till om dig uppges vid bokningen. Obs att det finns hästar, hundar och katter på gården.

Yogamattor, filtar, bolster och övriga props finns på plats.

Skicka din bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret längst ned på sidan. Om du har frågor går det också bra att maila mig på info@isabellafrostbergman.com. Mina bokningsvillkor hittar du här

Varmt välkommen!

Min förhoppning är att den rådande pandemin och gällande restriktioner inte ska utgöra ett hinder för retreatet, men jag reserverar mig för ev. ändringar pga. detta. Jag följer händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens råd och föreskrifter för att minska risken för smittspridning och ber dig att göra detsamma.

Boka

Skicka din bokningsförfrågan här. Jag återkommer till dig så snart som möjligt.