"Yoga is my passion.

I'd love to share my passion with You."

It's like a dance.

A swirling wind, awakening the physical body, unfolding the divine inner self. 

Flowing, breathtaking.

A ritual setting free the non-judgmental mind & spirit.

Creating space for emotional storms to flood, uncovering the heart.

Tearing down walls, building love & compassion over boundaries.

An explosion of unconditional trust & gratitude.

Slowing down into stillness.

Leaving behind a moment of nothing, like the pause between an in- & outbreath.

Expressing the beauty of the mysterious life.

Genom yogan vill jag ge Dig förutsättningar att skapa en trygg & kärleksfull plats inom dig själv. Det är från den platsen du kan växa & blomma fullt ut."  

Yoga with me!

Läs nedan om vad jag kan erbjuda dig.

PT-yoga & Små gruppklasser

Jag håller enskilda PT-klasser och Små gruppklasser för max 6 personer på yogastudion Yoga & Inre Balans i Stocksund vid förfrågan.

Online-meditations

Jag erbjuder flera gratis online-meditationer. Ett enkelt och lättillgängligt sätt att meditera själv, men ändå med guidning, i lugn och ro.

Retreats & workshops

Med jämna mellanrum anordnar jag ett 2-dagars yogaretreat på vackra Sanda Gård utanför Rimbo, en timmes bilfärd från Stockholm. Tillsammans med min vän och kollega Katarina Mark anordnar jag också workshops på Sanda gård.

Privata gruppbokningar

En privat yogaklass eller workshop för dig och dina vänner är ett underbart inslag i t.ex. en möhippa eller helg med kompisarna. Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar er.

Företagsyoga

Jag kommer till ditt företag för regelbundna eller enstaka yogaklasser för dig och dina anställda. Ett fantastiskt sätt att erbjuda dina anställda såväl fysisk aktivitet som återhämtning på ett lättillgängligt sätt. 

Latest news & blog

Jag är nu klar med min grundutbildning i traumaanpassad yoga för Josefin Wikström. Det betyder att jag har kunskapen att arbeta med att undervisa yoga för stressreducering efter Traumaanpassad Yoga i Sveriges (TAY) riktlinjer och att jag vid behov kan skapa trygga yogaklasser utifrån det.

en-Välkommen!

06/11/2020

Äntligen är jag igång! Välkommen att följa mig här på min hemsida och inte minst till mina klasser, workshops & retreats.

Contact me