Bokningsvillkor

I dessa bokningsvillkor kan du läsa om de villkor som gäller för bokning, betalning och användning av mina tjänster.

Det är viktigt att du läser och förstår bokningsvillkoren innan du bokar, betalar för eller använder mina tjänster. Genom att boka, betala för eller använda dessa accepterar du bokningsvillkoren.

Bokningsvillkoren ändras vid behov. Den senaste versionen finns alltid på min hemsida under rubriken Övrigt - Bokningsvillkor.

Dessa bokningsvillkor gäller from. den 31 januari 2022.

Särskilda villkor maa. covid-19

Jag följer händelseutvecklingen i samhället och Folkhälsomyndighetens råd och föreskrifter rörande covid-19 för att minska risken för smittspridning och ber dig att göra detsamma. Jag reserverar mig för att jag kan behöva göra ändringar i bokade tjänster maa. detta.

Bokning

Bokning av PT-yoga, Små gruppklasser, Privata gruppbokningar, Företagsyoga, Retreat och Workshop görs genom att skicka en bokningsförfrågan via boknings- eller kontaktformulären på min hemsida www.isabellafrostbergman.com eller via e-post till info@isabellafrostbergman.com. Det går också bra att ringa mig på telefon nummer 0708 700 899. Små gruppklasser kan även bokas genom mitt bokningssystem hos Boka.se som du hittar på www.boka.se/isabellafrostbergman.

Bokning av Studioklasser görs genom respektive yogastudio enligt studions egna bokningsvillkor.

Bokning av PT-yoga och Små gruppklasser är bindande först när du har fått en skriftlig bokningsbekräftelse från mig via e-post eller SMS. Om du har använt mitt bokningssystem hos Boka.se får du bokningsbekräftelsen via Boka.se.

Privata gruppbokningar samt bokning av Retreat och Workshop är bindande först när du har erlagt full betalning i förskott och fått en skriftlig boknings- och betalningsbekräftelse från mig via e-post. Vid en bokningsförfrågan reserverar jag din bokning/plats och skickar ett e-postmeddelande till dig med boknings- och betalningsinformation.

Bokning av Företagsyoga är bindande först när du har fått en skriftlig bokningsbekräftelse från mig via e-post.

Betalning

Betalning av PT-yoga och Små gruppklasser sker via kort, Swish, kontant eller mot faktura i anslutning till klassen.

Betalning av Studioklasser görs genom respektive yogastudio enligt studions egna bokningsvillkor.

Privata gruppbokningar samt bokning av Retreat och Workshop betalas i förskott med fullt belopp inom 7 dagar från att jag besvarat din bokningsförfrågan via e-post med boknings- och betalningsinformation. Om betalning inte gjorts inom dessa 7 dagar släpps din boknings-/platsreservation och bokningen är inte bindande.

Betalning av Företagsyoga sker mot faktura i efterskott.

Avbokning, ombokning och återbetalning

PT-yoga och Små gruppklasser kan avbokas eller ombokas kostnadsfritt fram till 24 timmar innan den bokade tidens början. Vid senare avbokning eller ombokning sker full debitering om du inte kan sätta någon annan i ditt ställe. Om du har bokat genom mitt bokningssystem hos Boka.se bokar du av via detta enligt de instruktioner du fick vid bokningstillfället.

Privata gruppbokningar kan avbokas fram till 4 veckor innan den bokade tidens början mot återbetalning av halva det förskottsbetalda beloppet. Vid senare avbokning görs ingen återbetalning. Ombokning kan göras kostnadsfritt fram till 4 veckor innan den bokade tidens början. Därefter kan ombokning endast göras efter överenskommelse.

För Företagsyoga gäller separata villkor för avbokning, ombokning och återbetalning som överenskoms innan bindande bokning görs.

Vid avbokning av Retreat och Workshop görs ingen återbetalning, men du kan sätta någon annan i ditt ställe. Ombokning kan inte göras.

Om jag blir sjuk eller av annan oförutsedd anledning inte kan genomföra din bokade tjänst kommer jag att sätta en vikarie i mitt ställe om det är möjligt och lämpligt alternativt ställa in denna. Om jag ställer in återbetalar jag naturligtvis gjorda betalningar.

Vid retreat är minimiantalet bokade deltagare 10 för att retreatet ska bli av. Är färre deltagare bokade kan retreatet komma att flyttas till ett annat datum eller ställas in. Du kan då välja om du vill boka om dig till det nya datumet eller få pengarna tillbaka.

För Studioklasser gäller respektive yogastudios egna villkor för avbokning, ombokning och återbetalning.

Bra att veta inför ditt besök

I priserna ingår lån av yogamatta samt props som bolster, filtar, block, bälten, bollar och ögonkudde.

Kom cirka 10 minuter innan klassens början så att du hinner landa på mattan och klassen kan börja ostörd på utsatt tid.

Lämplig klädsel är mjuka, följsamma kläder som du kan röra dig obehindrat i. Undvik tjocka och bylsiga plagg. Tänk på att du kan bli varm under klassen!

Min uppfattning är att alla kan yoga. Allt handlar om att anpassa klassen, rörelserna och övningarna utifrån dig och dina förutsättningar.

Informera mig i god tid innan din bokade tid om du har någon sjukdom eller skada, något funktionshinder eller något annat som kan vara bra att jag känner till. Då har jag större möjligheter att anpassa klassen, rörelserna och övningarna till dig och dina behov på ett säkert sätt samt hänvisa dig vidare om jag känner att jag saknar kompetens utifrån dina behov och förutsättningar. Mitt ansvar för att tillhandahålla en trygg och säker yogaundervisning till dig baseras bla. på vilken information jag får av dig. I min integritetspolicy kan du läsa om hur jag behandlar dina personuppgifter.

Om något inte känns bra under klassens gång säger du till mig. Det ska aldrig göra ont att yoga. Du ska inte heller pressa dig eller prestera på något sätt. Det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan, och det som fungerar för dig en dag kanske inte fungerar nästa dag. Kom som du är och agera utifrån det som känns bra för dig i stunden. Att ta ansvar, visa hänsyn och sätta gränser för sig själv och andra är en del av yogan.

Jag kan ge dig hands-on-justeringar under klassen samt lätt nackmassage under Savasana (den avslutande vilan), men kommer i så fall att fråga dig först om det går bra. Säg till mig om du inte vill ha sådan beröring.

Jag är inte utbildad inom gravidyoga eller yoga för nyförlösta. Är du gravid eller har du nyligen fött barn hänvisar jag dig därför till yogalärare som är utbildade inom detta område. Om jag av någon annan anledning skulle känna att jag saknar kompetens utifrån dina behov och förutsättningar kommer jag också att hänvisa dig vidare.

Jag undervisar både på svenska och engelska. Meddela mig vid bokningen om du vill att jag ska undervisa på engelska.

Kontakta mig:

Om du har frågor eller synpunkter som rör bokningsvillkoren eller din bokning är du välkommen att kontakta mig via e-post på info@isabellafrostbergman.com eller telefon på nummer 0708 700 899.