Bokningsvillkor

Dessa bokningsvillkor gäller för bokning, betalning och användning av mina tjänster.

Det är viktigt att du läser och förstår bokningsvillkoren innan du bokar, betalar för eller använder mina tjänster. Genom att boka, betala för eller använda dessa accepterar du bokningsvillkoren.

Bokningsvillkoren ändras vid behov. Den senaste versionen finns alltid på min hemsida under rubriken Övrigt - Bokningsvillkor.

Dessa bokningsvillkor gäller from. den 18 november 2022.

Priser (inkl. moms)

För Studioklasser gäller respektive yogastudios egna prissättning.

PT-yoga för 1 person kostar 800 kr för 60 min & 150 kr för varje extra kvart.

PT-yoga för 2 personer samtidigt kostar 600 kr per person för 60 min & 100 kr per person för varje extra kvart.

För Privata gruppbokningar & Företagsyoga gäller det pris som vi kommit överens om för den bokade tjänsten.

För Retreat & Workshop gäller de priser som framgår på min hemsida under rubriken Yoga med mig - Schema, priser & boka.

Angivna priser är exklusive eventuella rabatter.

Bokning

Bokning av PT-yoga, Privata gruppbokningar, Företagsyoga, Retreat och Workshop görs genom att skicka en bokningsförfrågan via boknings- eller kontaktformulären på min hemsida www.isabellafrostbergman.com eller via e-post till info@isabellafrostbergman.com. Det går också bra att ringa eller SMS:a mig på telefonnummer 0708 700 899.

Bokning av Studioklasser görs genom respektive yogastudio enligt studions egna bokningsvillkor.

Bokning av PT-yoga är bindande först när du har fått en skriftlig bokningsbekräftelse från mig via e-post eller SMS.

Privata gruppbokningar samt bokning av Retreat och Workshop är bindande först när du har erlagt full betalning i förskott och fått en skriftlig boknings- och betalningsbekräftelse från mig via e-post. Vid en bokningsförfrågan reserverar jag din bokning/plats och skickar ett e-postmeddelande till dig med boknings- och betalningsinformation.

Bokning av Företagsyoga är bindande först när du har fått en skriftlig bokningsbekräftelse från mig via e-post.

Första gången du önskar boka PT-yoga skickar jag gällande bokningsvillkor till dig via e-post. Om du tidigare bokat PT-yoga med mig skickar jag gällande bokningsvillkor till dig endast om dessa ändrats sedan du senast bokade tjänsten. Annars gäller de bokningsvillkor du tidigare fått av mig.

Betalning

Betalning av Studioklasser görs genom respektive yogastudio enligt studions egna betalningsvillkor.

Privata gruppbokningar samt bokning av Retreat och Workshop betalas i förskott med fullt belopp inom 7 dagar från att jag besvarat din bokningsförfrågan via e-post med boknings- och betalningsinformation. Om betalning inte gjorts inom dessa 7 dagar släpps din boknings-/platsreservation och bokningen är inte bindande.

Betalning av Företagsyoga sker mot faktura i efterskott.

Betalning av PT-yoga sker mot faktura efter din bokade tid, om du inte redan betalat genom Epassi enligt nedan.

Om du får friskvårdsbidrag genom Epassi och vill använda det för din PT-yoga så betalar du i Epassis mobilapp när du kommer till din bokade tid (max 15 minuter innan) och visar upp kvittot och din legitimation för mig.

Avbokning, ombokning och återbetalning

PT-yoga kan avbokas kostnadsfritt fram till 24 timmar innan den bokade tidens början. Ombokning kan göras kostnadsfritt fram till 3 timmar innan den bokade tidens början. Vid senare av- eller ombokning sker full debitering.

Privata gruppbokningar kan avbokas fram till 4 veckor innan den bokade tidens början mot återbetalning av halva det förskottsbetalda beloppet. Vid senare avbokning görs ingen återbetalning. Ombokning kan göras kostnadsfritt fram till 4 veckor innan den bokade tidens början. Därefter kan ombokning endast göras efter överenskommelse.

För Företagsyoga gäller separata villkor för avbokning, ombokning och återbetalning som överenskoms innan bindande bokning görs.

Vid avbokning av Retreat och Workshop görs ingen återbetalning, men du kan sätta någon annan i ditt ställe. Ombokning kan inte göras.

Om jag blir sjuk eller av annan oförutsedd anledning inte kan genomföra din bokade tjänst kommer jag att sätta en vikarie i mitt ställe om det är möjligt och lämpligt alternativt ställa in denna. Om jag ställer in sker ingen debitering/återbetalar jag naturligtvis gjorda betalningar.

Vid retreat är minimiantalet bokade deltagare 10 för att retreatet ska bli av. Är färre deltagare bokade kan retreatet komma att flyttas till ett annat datum eller ställas in. Du kan då välja om du vill boka om dig till det nya datumet eller få pengarna tillbaka.

För Studioklasser gäller respektive yogastudios egna villkor för avbokning, ombokning och återbetalning. 

Bra att veta inför ditt besök

I priserna ingår lån av yogamatta samt props som bolster, filtar, block, bälten, bollar och ögonkudde.

Kom cirka 10 minuter innan klassens början så att du hinner landa på mattan och klassen kan börja ostörd på utsatt tid.

Lämplig klädsel är mjuka, följsamma kläder som du kan röra dig obehindrat i. Undvik tjocka och bylsiga plagg. Tänk på att du kan bli varm under yogan!

Min uppfattning är att alla kan yoga. Allt handlar om att anpassa klassen, rörelserna och övningarna utifrån dig och dina förutsättningar.

För att din upplevelse av PT-yoga ska bli så bra som möjligt kommer jag be dig att svara på några frågor via e-post inför din bokade tid.

Informera mig i god tid innan din bokade tid om du har någon sjukdom eller skada, psykisk ohälsa, något funktionshinder, särskilda behov/önskemål eller något annat som du tror kan vara bra att jag känner till och vill dela med dig av. Då har jag större möjligheter att anpassa yogan till dig och dina behov på ett säkert sätt samt hänvisa dig vidare om jag känner att jag saknar kompetens utifrån dina behov och förutsättningar. Mitt ansvar för att tillhandahålla en trygg och säker yogaundervisning till dig baseras bla. på vilken information jag får av dig. I min integritetspolicy kan du läsa om hur jag behandlar dina personuppgifter.

Om något inte känns bra under yogans gång säger du till mig. Det ska aldrig göra ont att yoga. Du ska inte heller pressa dig eller prestera på något sätt. Det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan, och det som fungerar för dig en dag kanske inte fungerar nästa dag. Kom som du är och agera utifrån det som känns bra för dig i stunden. Att ta ansvar, visa hänsyn och sätta gränser för sig själv och andra är en del av yogan.

Jag kan ge dig hands-on-justeringar under yogan samt lätt nackmassage under Savasana (den avslutande vilan), men kommer i så fall att fråga dig först om det går bra. Säg till mig om du inte vill ha sådan beröring.

Jag är inte utbildad inom gravidyoga eller yoga för nyförlösta. Är du gravid eller har du nyligen fött barn hänvisar jag dig därför till yogalärare som är utbildade inom detta område. Om jag av någon annan anledning skulle känna att jag saknar kompetens utifrån dina behov och förutsättningar kommer jag också att hänvisa dig vidare.

Jag undervisar både på svenska och engelska. Meddela mig vid bokningen om du vill att jag ska undervisa på engelska.

Kontakta mig:

Om du har frågor eller synpunkter som rör bokningsvillkoren eller din bokning är du välkommen att kontakta mig via e-post på info@isabellafrostbergman.com eller telefon på nummer 0708 700 899.