Referenser

Alexandra (dec. -22)

"Retreatet uppfyllde mina förväntningar om inte mer. Det var härliga sköna yogasecessioner, mysig miljö och väldigt god mat. Du var så varm och mjuk i ditt sätt att leda klasserna samt med genomgångarna som du gjorde för mig inför varje klass. Det gjorde att jag kunde känna mig väldigt trygg och bekväm.

Yogaklasserna fick mig att känna mig avslappnad, i nuet och med ro i hela kroppen, både under med även efter sessionerna.

Workshopen var lite mer en utmaning, då jag kunde tycka att det var lite svårt att veta vad jag skulle skriva. Men det var absolut en bra sak att få prova på, och det är något som jag ska fortsätta att arbeta med.

Kvällsnidran var så mysig och härlig! En helt ny upplevelse som jag tar med mig. Jag somnade utan att jag var medveten om det.
Nidra har jag provat på hemma efter retreatet vilket har varit väldigt skönt, samt något jag kommer att fortsätta med.

Själva upplägget för helgen tyckte jag var väldigt bra, med yogaklasser, egentid, maten osv.

Jag är väldigt nöjd och tacksam för retreatet, samt att jag kunde få dela den upplevelsen med min mamma gjorde det extra speciellt.

Tack Isabella!"

Emilia Albertsson (dec. -22)

"Alla förväntningar jag hade uppfylldes och mer därtill. Upplägget var välavvägt och precis lagom med inplanerad och fri tid.

Workshopsen gav mig verkligen mycket. Så härligt att vara i energin av en grupp som skapar och reflekterar. Inslaget av compassion var helt rätt för mig. Jag blev stärkt i det jag intuitivt känner är rätt och fick också många nya insikter.

Dansen är verkligen ett bra inslag, jag tycker om blandningen av lugn och röj.

Yoga nidran var fantastisk, att vi fick en eld var magiskt. Så härligt att det ena gången är en extra ordinärt stjärnklar natt och andra gången finns en lugnade eld. Något speciellt varje gång.

Stället du valt var så inspirerande, har tagit med mig flera rutiner därifrån som jag har haft stor nytta av hemma.

Du är en stjärna!

Jag ser fram emot fler retreats.

Stor kram!"

Kristina (dec. -22)

"Retreaten var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Isabella är mycket duktig och har en stor inkännande förmåga. Jag och min dotter har ingen större erfarenhet av yoga, men jag är ytterst tacksam för på det sätt som vi mottogs av Isabella och den stöttning vi fick.

Nidran utomhus i mörkret, i sovsäck, var magisk! Verkligen en häftig upplevelse som jag mer än gärna gör om.

Tycker att helheten var mycket bra. Allt från yogan, den lugna platsen, maten och den familjära stämningen som rådde. Kände ett enormt lugn när vi lämnade. Hoppas på fler tillfällen!"

Jessica L. (dec. -22)

"En underbar helg.

Den fina och enkla miljön i naturen gav möjlighet till rofylldhet, nya insikter och reflektioner.

Tyckte mycket om yogaklasserna samt att det fanns möjlighet till egentid. Uppskattade särskilt den varma och tillåtande känslan som Isabella förmedlar. Dessutom var stämningen i gruppen väldigt fin. Och maten var så god!

Jag ser redan fram mot nästa retreat."

❤️

Maria Sölscher (dec. -22)

"Jag återkommer ofta i tanken till retreatet och det ger mig fortfarande insikter och ro. Isabella skapade en så fin miljö och energi med närvaro, ljus, stämning och finaste yogamattorna med fällar på.

Valet av plats var perfekt i sin enkelhet och närhet till naturen med kallbad, bastu och fantastisk mat.

Tack Isabella, skriv upp mig redan nu på nästa retreat." 

Anna W. (dec. -22)

"Retreaten gav mig ett nödvändigt break mitt i min stressfyllda vardag där allt går i ett. Yogan tillsammans med platsen, maten, samvaron, stillheten och naturen gav mig andrum och möjlighet till att landa. Jag kan se så här i efterhand att retreaten och den pausen från allt annat som den gav, blev lite som en vägvisare för de val och steg jag vill ta i livet. Jag tror verkligen att alla, även personer utan förkunskaper i yoga kan få ut mycket av att få landa med sig själva över en sådan här helg. Isabella gjorde att kursen kändes inspirerande, genuin och från hjärtat."

Annika (dec. -22)

"Retreatet uppfyllde absolut mina förväntningar och mer därtill, superhärlig helg! Yogan kändes väldigt bra och avkopplande, precis vad jag behövde. Hade inte testat yoga nidra innan, det var magiskt!! Det bästa med retreatet var kombinationen av urhärlig avkopplande yoga, fantastisk mat och bastu/bad. Vilken skillnad i känsla i kroppen när man kom på fredagen och när man åkte på söndagen, alla borde göra detta i december!! Stort tack för jättehärlig helg!!"

Martina (nov. -21)

"Yogaretreatet med Isabella överträffade verkligen alla mina förväntningar. Trots väldigt lite erfarenhet av yoga sedan tidigare gav klasserna mig så mycket - både fysiskt och mentalt. Jag kom ner i varv och hann med vägledning på ett behagligt sätt reflektera om både stort och smått. Stämningen i den lagom stora gruppen var oväntat genuin, lättsam och med respekt för varandra. Miljön, maten och omgivningen var fantastisk och balansen för tid att njuta av detta perfekt. Jag tar med mig ett nytt lugn och kommer försöka göra yogan till en ny del i min vardag och välmående. Så tacksam!"

Ulrika L.  (nov. -21)

"Yogaretreatet överträffade mina förväntningar. Det var en helg som gjorde mig väldigt harmonisk. Kände mig nästan som en ny, lättare, människa efteråt. Lärde mig att stanna upp och andas vilket jag har tagit in i vardagen även sedan jag kom hem.

Uppskattade verkligen yogan, workshopen och meditationen. Isabella gav tips på hur vi skulle göra anpassat utifrån ens egna förmåga. Det var avslappnande men också bra saker att tänka på i olika positioner. Jag gillade verkligen workshoparna. De gav mig en chans att reflektera utan att behöva "redovisa" vad jag kom fram till för någon annan. Att avsätta tid för reflektion känns viktigt men tyvärr inte något som jag prioriterar i vardagens så det var otroligt välgörande samt bra frågor att fundera över. En kvällsmeditation under stjärnorna var magiskt. Jag upplevde nästan som jag var ett med naturen.

Det var inget som inte kändes bra under retreatet. Isabella var noga med att allt var frivilligt och det var behagliga övningar.

Tycker att Isabella fick till en väldigt bra blandning av egentid och övningar i grupp. Gillade att vi pratade om förväntningarna/önskemålen initialt. Kändes som det satte grunden för hur alla agerade. Hade en mycket öppen dialog med en av deltagarna som jag inte kände sedan tidigare och det var nog mycket pga det. Älskade dessutom att vi var ute på landet, det rammade in allt väldigt bra 😊.

Tror tyvärr inte att jag kan säga vad som var bäst med retreatet, utan det var helheten som bidrog till upplevelsen. Yogan, den goda maten, naturen och avslappningen. Att vara tillsammans med de andra deltagarna var också trevligt.

Kan starkt rekommenderas!"

Emilia Albertsson (nov. -21)

"Retreaten var min första retreat någonsin. Såg mycket fram emot den. Både för att få vila lite från vardagen och för att få göra mycket yoga under en helg.

Retreaten överträffade alla mina förväntningar. Det var perfekt att den började så tidigt på morgonen. Skönt att gå upp innan övriga familjen, ta sin färdigpackade väska och bege sig ut på en härlig bilresa på tomma morgonvägar. Det kändes nästan som en film när det började snöa mot slutet.

Jag tyckte om att det var så mycket vila första dagen. Exakt vad jag behövde. På lördagseftermiddagen hade jag sjunkit ner i djup avslappning så många gånger att det kändes som att jag varit där minst ett dygn. Jag tyckte också om att helgen hade flera för mig fysiskt utmanande pass, skönt att få arbeta igenom kroppen också. Kvällsmeditationen var helt oförglömlig. Magiskt att ligga inbäddad under stjärnhimlen. Tänker ofta på den stunden nu efteråt och känner ett stråk av lugn bara av att minnas. Workshopsen tycker jag var riktigt bra inslag. Jag fick lust att börja skriva dagbok igen efter skrivövningen.

Det var mycket bra stämning i gruppen. Bra blandning av småprat och intressanta samtal. Helt kravlöst när man ville dra sig undan. Maten var underbart god och vällagad. Helt i harmoni med övrigt vi gjorde. Jag blev mätt och nöjd på ett behagligt sätt. Så lyxigt att få maten framdukad av trevliga Sabine. Boendet och naturen runt omkring bidrog till hela upplevelsen, så vacker plats.

Skulle väldigt, väldigt gärna vilja delta igen, själv eller ta med en vän.

Tusen tack Isabella för det du skapat och bjudit in till!"

Jessica (dec. -21)

"Jag har haft förmånen att delta på Bellas klasser. Hon är mycket kunnig och pedagogisk samt utstrålar lugn och vänlighet. Hennes klasser är avslappnade och kravlösa samtidigt som hon lärt mig mycket inom yoga och meditation. Uppskattar också klassernas upplägg och innehåll - en perfekt balans för både kropp och själ. Ett plus för att hon ger mig alternativa och anpassade lösningar vid behov."

Charlotte (nov. -21)

"Genom retreatet fick jag en större förståelse för vad yoga är, och mervärdet med yogan blev tydligt. Jag tycker att du är en bra yoga ledare som är klok, har integritet, är kunnig men också har mycket omtänksamhet om oss som deltar."

Kristina Simion (okt. - 20)

"Isabellas privatundervisning i yoga har lärt mig grundläggande yogateknik samt hjälpt mig att slappna av och känna mig mer utvilad i vardagen. Isabellas personliga lugn i kombination med teknisk disciplin bidrar till en yogaupplevelse som kombinerar det bästa av både avslappning och styrka. Det var under mina privatlektioner med Isabella som jag insåg att min tidigare teknik inte var så utvecklad som jag trodde. Jag märkte att jag var mer utvilad efter våra klasser men också att jag hade mer träningsvärk än vad jag upplevt efter tidigare yogaklasser."