Heldags-workshop Siggesta gård   "Yoga för hjärtat med medkänsla i fokus"

Lördag 11 september 2021

Utveckla din medkänsla för dig själv och andra under en heldag fylld av värme, glädje och gemenskap på Siggesta Gård!

Mysiga Siggesta gård ligger naturskönt på landet på Värmdö, 45 minuters bilfärd från Stockholm. Runt knuten finns hästhagar, odlingsmarker, skog och en stor köksträdgård. En av gårdens vandringsleder leder till havet och en naturstrand där den som vill kan ta ett dopp. På gården finns många vackra byggnader som successivt har renoverats med tanken att bevara husens karaktär och välkomna hotellet in i 2000-talet. En hållbar miljö och livsstil är en självklarhet på Siggesta gård, som satsar på härproducerad och närproducerad mat. Du kommer till gården med med bil eller SL-buss från Slussen som går hela vägen fram till gårdsplanen.

Du kan läsa mer om Siggesta gård här.

Ankomst sker kl. 8.30-9.00. Ni tas då emot av personalen på Siggesta gård som serverar morgonkaffe/-te med fralla och must i Loungen. Vid 9.15 hänvisas ni vidare till Logen där vi kommer att tillbringa större delen av dagen tillsammans. Efter en gemensam samling och presentation börjar den första yogaklassen. Lunch serveras i Restaurang Ladugården vid 12-tiden. Dagen kommer att fyllas av yoga, meditation, vetenskap, filosofi och kreativt skapande - allt med medkänsla i fokus. Det kommer också att finnas tid för en gemensam meditativ skogspromenad, ett dopp i havet och att bara vara. Vi avslutar dagen tillsammans med en gemensam reflektion vid 18.00. Avfärd sker kl. 18.30.

 Om du vill stanna på middag eller bo kvar över natten bokar du detta separat genom att kontakta Siggesta gård.

Priset för workshopen är 1 600 kr och inkluderar förmiddagskaffe/-te med fralla och must, lunch och eftermiddagsfika. Betalning sker i förskott i samband med bokningen.

Maten är vegetarisk. Om du önskar annan dryck till lunchen än vatten betalas denna separat. Ev. allergier, kostavvikelser och annat som du anser att jag behöver känna till om dig uppges vid bokningen.

Yogamattor, filtar, bolster och övriga props finns på plats.

Antalet platser är begränsat pga. gällande pandemirestriktioner, men som mest blir vi 10 deltagare. På så sätt skapas förutsättningar för en sammanhållen gemenskap samtidigt som det finns gott om utrymme för var och en att ta plats.

Skicka din bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret längst ned på sidan. Om du har frågor går det också bra att maila mig på info@isabellafrostbergman.com. Mina bokningsvillkor hittar du här.

Varmt välkommen!

Min förhoppning är att den rådande pandemin och gällande restriktioner inte kommer att utgöra ett hinder för workshopen, men jag reserverar mig för ev. ändringar pga. detta. Om jag behöver ställa in får du naturligtvis pengarna tillbaka, om du inte hellre vill boka in dig på någon av mina andra workshops. Jag följer händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens råd och föreskrifter för att minska risken för smittspridning och ber dig att göra detsamma

Boka

Skicka din bokningsförfrågan här. Jag återkommer till dig så snart som möjligt.