Retreats & workshops

Med jämna mellanrum anordnar jag retreats på vackra Sanda Gård utanför Rimbo, en timmes bilfärd från Stockholm. 

Gården är en hästgård som drivs av underbara Katarina Mark. Den ligger lugnt och fridfullt vid en liten sjö, omgiven av vackra svampskogar och stora hästhagar. Det finns möjlighet att ta sköna skogspromenader och springturer i omgivningarna och ett dopp i sjön från gårdens badbrygga. En gammal stalldel har förvandlats till ett bed & breakfast med flera dubbelrum med våningssängar, badrum och en separat cafédel med kök, matplats, soffor och en värmande braskamin. Runt knuten från boendet och cafét ligger den mysiga yogastudion och ett anslutande konferensrum med utsikt över ängarna, skogen och sjön. Allt är omsorgsfullt planerat och inrett med värme av Katarina.

Antalet deltagare på mina retreats är begränsat till som mest 10 personer. Det skapar utrymme för varje person att få full uppmärksamhet, samtidigt som det öppnar upp för ett rogivande lugn och en familjär stämning.

Tillsammans med Katarina anordnar jag även workshops och privata gruppbokningar på gården med jämna mellanrum samt vid förfrågan. Kontakta mig nedan för mer information.

Du kan läsa mer om Sanda gård på www.sandaequestrian.se.

Information om priser hittar du här.

Kommande retreats & workshops

Pga. den rådande situationen med covid-19 har jag för närvarande pausat mina retreats & workshops. Jag hoppas på att kunna återuppta dem framåt vårvintern 2021. Håll utkik på min hemsida och anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att inte missa dem!

Boka

Skicka din bokningsförfrågan här. Jag återkommer till dig så snart som möjligt.